Thursday, March 11, 2021

Tamperelainen äänestäjä kuntavaaleissa Tampereella 2021 kesäkuun vaalipäivien koittaessa: Muista vaikuttaa Tampereen kaupunkikuvaan ja palveluihimme mitä saamme joko yksityisiltä tai julkiselta sektorilta. Vastaus pitää saada suomeksi eikä somaliksi, farsiksi,etc, kun palveluita käytämme

Kuntavaaleissa Tampereella 2021 on suuren suomalaisen urheilujuhlan tunnelmaa kun vaalipäivät koittavat



Tamperelainen morottava vaaliehdokas kuntavaaleissa 2021 Seppo Lehto Muhammed pilakuvataiteilija

Maaliskuun 9.2021 tuli luovutettua ehdokaslista keskusvaalilautakunnalle ja 10.3.2021 olikin vielä lumihommia




Tehkäämme selväksi keille teemme töitä, keiden hyväksi kerätään veroja!



Finnish dissident Muhammed caricaturist Tamperelainen vaaliehdokas kuntavaaleissa 2021 kulttuurihistorioitsija verkkokirjoittaja Seppo Lehto Muhammed pilakuvataiteilija, islamkriitikko, aluepalautusten vaatija miehittäjä-Ryssältä 
Suurin matuongelmamme on miehitetyillä alueilla, niitä emme pääse hallitsemaan lain ja miehittäjä vielä rosvoaa vierailuistakin rosvorahansa. 

Toki tämä silvotun tynkä-Suomen matuongelma on myös saatava supistettua: 

Tamperelainen äänestäjä kuntavaaleissa Tampereella 2021 kesäkuun vaalipäivien koittaessa: Muista vaikuttaa Tampereen kaupunkikuvaan ja palveluihimme mitä saamme joko yksityisiltä tai julkiselta sektorilta. 

Vastaus pitää saada suomeksi eikä somaliksi, farsiksi,etc, kun palveluita käytämme

------------
Tampereen tamperelaisin suursuomalainen ei pelkkä persu, sillä persut ovat vain Seppo Lehdon halpakopioita matu- ja islaminvaasion vastustamisessa ja suorastaan farisealaisempia kuin demarikokkarit siitä mitä saa sanoa ja kirjoittaa, näin se vaan on.
------------------------

No comments:

Post a Comment